In vertrouwde handen

Deze dienst is ontstaan door een klant die me vroeg haar een maand te vervangen. Haar bedrijf was in korte tijd hard gegroeid en er moesten een aantal processen eenmalig aangepakt worden. Bovendien was ze al jaren niet toegekomen aan een echte vakantie. Niemand die ze eerder deze taak toevertrouwde. Wat haar over de streep hielp was mijn jarenlange ervaring als Executive business coach en de vele interim-klussen die ik reeds heb uitgevoerd. Wat het haar bracht kun je hier lezen. Ook voor jou kan ik je bedrijf onder de loep tijdens jouw welverdiende vakantie.

Het geeft je in ieder geval een gerust gevoel, want

Bij terugkomst ontvang je je bedrijf weer op een presenteerblaadje terug. Zoals je het ooit had bedoeld. Jij kunt vanaf hier weer met hernieuwde energie aan de slag, met meer tijd en inkomen dan ooit.

No-nonsense

Wat heb ik nodig om jou te kunnen vervangen? Dat komen we samen overeen. Jij vertelt mij hoe je jouw bedrijf bij thuiskomst wenst aan te treffen. Wat de aandachtspunten zijn. Wat jouw doelen zijn. Wat je obstakels tot op heden waren. Waar je wilt dat ik voor je werk: in jouw bedrijf of vanaf mijn eigen werkplek.

Interesse?

Bel me op 085 - 4011 999 of vul het contactformulier in.