Geeft jouw 'leven in bedrijf' je genoeg energie, tijd en inkomen?

Wil je je voelen als de dame op de bovenstaande foto? De ervaring leert dat dit vaak niet het geval is, zodat ondernemers op zoek gaan naar een coach of mentor die ze niet alleen met raad, maar ook met daad bijstaat...

Vol hart en ziel begon je aan je missie. Ging je alles implementeren wat je had geleerd. Groeide je bedrijf. En kwam je obstakels tegen. Die je als een echte held tegemoet trad.

Maar deze vragen blijven rondspoken

Je werkt het liefst met een sparringpartner die verbindend zakendoen hoog in het vaandel heeft. Die altijd mogelijkheden ziet en het klappen van de zweep kent. Die jouw obstakels heeft doorleefd en je echt weer op weg helpt naar meer energie, meer tijd en meer inkomen uit jouw ondernemersmissie.

Stel jouw brandende vragen in ons Win-win Verbindend gesprek en we bekijken samen hoe jij niet alleen jouw balans hervindt, maar ook jouw missie waarmaakt.

"Resultaatgericht samen aan de slag"

Zoals ik me door mijn klanten heb laten vertellen, is dat het gevoel dat ze hebben bij mijn coaching. Het is op maat gemaakt. Het is intensief. Het is soms confronterend. Altijd eerlijk. Altijd resultaatgericht. En je staat er niet alleen voor. Ik ben er voor je.

Programma


Waar en wanneer?

Niet iedereen wil hetzelfde. Niet iedereen wil de inhoud op dezelfde manier en op hetzelfde tijdstip aangeboden krijgen. Mijn kennis van de BANK-methode heeft me geleerd dat er 24 verschillende persoonlijkheidstypes zijn, die allemaal op een andere manier kennis opdoen en daar daadwerkelijk resultaatgericht mee aan de slag kunnen. Daarom staat het programma niet vast. En is het op jouw persoonlijkheidstype geschreven. Je kunt met mij vele kanten uit, zodat altijd het voor jou werkt:

* Maandabonnement

We spreken af in mijn kantoor in Rijswijk, op mijn woonplek in Roosendaal of ... in Andalusië Spanje. Of we praten 'gewoon' per Skype. Dat scheelt je reistijd.

* Vijfdaagse intensive

We komen samen een plek overeen waar jij je goed voelt. Dat kan in Nederland of Andalusië in Spanje zijn. Waar jij helemaal tot jezelf komt en tevens een enorme boost aan je leven in bedrijf geeft. Je volgt deze Intensive op met een maandabonnement.

Interesse?

Bel me op 085 - 4011 999 of vul het contactformulier in.