"Ons bedrijf heeft een goed Salesteam!"

"Maar volgens mij zit er toch meer in! Ik heb als CEO of Sales Executive het idee dat we omzet mislopen - sterker nog: ik krijg geluiden uit de markt dat onze concurrentie steeds heviger wordt. Aangezien de beste verkoper 57 keer meer verkoopt dan de gemiddelde verkoper, zijn wij benieuwd hoe jij ons Salesteam zover krijgt."

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK


Zet nu de stap van Sales naar Verbindend Zakendoen!


Hoe zorg ik ervoor dat mijn Salesteam

Ophoudt met omzet naar de concurrent te brengen?
Een beproefd proces van Verbindend Zakendoen volgt?
Onze klanten centraal stelt en ze de gewenste waarde biedt?
Resultaatgericht en verbindend zaken doet, zowel intern als extern?
Geen NEE's maar JA's verzamelt van loyale klanten?

Heeft iemand je ooit wijsgemaakt dat Verkoop een kwestie van getallen is en dat je om meer JA's te krijgen, 'gewoon'' meer NEE's moet verzamelen? Hoe motiverend is dat!? En hoeveel klanten ben je al verloren met deze houding?

Volgens salesforce.com verschijnt 87% van de verkoopprofessionals onvoorbereid op hun afspraak en schakelt 66% van je klanten af bij een verkooppresentatie. Dit kan je tienduizenden of honderdduizenden euro's omzet per jaar kosten!

Ik train Salesteams hun verkopen tot 300% te verhogen, met een bewezen methode genaamd B.A.N.K. Deze revolutionaire methode is wetenschappelijk aangetoond door San Francisco State University met een recent gepubliceerd White Paper, dat aantoont dat dit systeem aankoopgedrag kan voorspellen en onmiddellijk je verkopen doet stijgen.

Ik ben Jacqueline Moleman en ik ben een gecertificeerd trainer bij BANKCODE. Als je met je Salesteam zover bent om de NEE's in JA's om te toveren en meer omzet in minder tijd te maken, meld je dan aan voor de gratis Verbindend Zakendoen training. Ontdek het geheim, de wetenschap en het systeem om je verkoopresultaten blijvend te verhogen in minder dan 90 seconden!


Heb je een Salesteam van meer dan zes personen?

Dan kom ik graag naar je toe voor hun volgende stap naar Verbindend Zakendoen!


BOEK NU DE VRIJBLIJVENDE VERBINDEND ZAKENDOEN-TRAINING