Wat denkt jouw vrouwelijke klant echt?

Ontdek de magie van het begrip voor je klant.

Page content

article content

Geloof je in sprookjes of in actie?

…Er was eens…

Een meisje dat nogal snel van begrip was…dat zich daardoor onbegrepen voelde…zich nergens thuis voelde…

Dat meisje groeide op met twee broers in een warm gezin met hardwerkende ouders, in een dorp met 2.300 inwoners. Veilig, geborgen en ook…onbegrepen…het werd haar levensdoel om de wijde wereld te verkennen…veel talen te spreken…te verbinden…haar thuis te vinden tussen anderen… Maar waar ontbrak het haar aan…? 

Het werd een lange reis…langs multinationals…langs veel promoties…langs mooie commerciele directiefuncties…het meisje werd heel goed in ‘begrepen worden’…in verbinden. Ze trouwde met een lieve man…ze kregen twee geweldige kinderen…bleef reizen…bleef hard werken…ze bleef veel geld verdienen…Maar waar ontbrak het haar aan…?

Het meisje ging scheiden…werd super co-ouder samen met haar ex-man … want verbinden, dat kon ze…  ze bleef reizen…ze bleef hard werken… ze bleef veel geld verdienen… Maar waar ontbrak het haar aan…? 

Haar kinderen werden pubers… Ze gaf zichzelf drie jaar de tijd een mooie onderneming op te bouwen. Dat lukte, ze werd business coach…ze bleef reizen, nu samen met haar kinderen…ze bleef hard werken… ze bleef veel geld verdienen… Maar waar ontbrak het haar aan…? 

Haar kinderen werden studenten. Ze vond weer een lieve partner… en dacht dat haar leven weer compleet was… zbleef reizen, nu samen met haar partner…ze bleef hard werken… ze bleef veel geld verdienen… Maar waar ontbrak het haar aan…?

In 2017 kwam er een full stop. Haar partner werd ernstig ziek. ze bleef bij hem…niet meer in staat haar werk te doen… haar spaargeld slonk… En waar ontbrak het haar aan…?

In het zicht haar liefste te verliezen, zat ze stil naast zijn bed, vroeg ze het aan zichzelf … en ze fluisterde …

” …DE VERBINDING MET MEZELF... “


Het meisje was al heel vroeg in haar leven de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt…ze had zichzelf mentaal en fysiek verwaarloosd…zichzelf ondergeschikt gemaakt aan wat anderen van haar nodig hadden…Herkenbaar misschien? 

Haar partner werd weer helemaal de oude …Het meisje krabte zichzelf achter de oren…Hoe kon ze doen wat ze graag deed…reizen…verbinden..mensen helpen … anderen helpen een mooi leven te leiden…zich weer mentaal, fysiek en inmiddels ook financieel weer gezond voelen EN in verbinding blijven met zichzelf?  De Gezondheidsreset 2.0 kwam op haar pad. Ze viel achttien kilo’s af, ging weer hardlopen en voelde zich als een jong veulen in de wei.

” …HOE BLIJF IK IN VERBINDING MET MEZELF EN DOE IK WAAR IK GOED IN BEN?…  ” 

Door mijn positieve ervaringen met de Gezondheidsreset 2.0 te delen! Ik heb besloten mijn te leven wijden aan het helpen van ondernemers om mentaal, fysiek en financieel gezond te worden en te blijven. Het leukst blijft voor mij om een verschil maken voor anderen, door de energie en genoegdoening die het geeft om door het delen van een positieve ervaring, anderen op hun beurt te helpen. Net zoals ik het verschil heb gemaakt voor mezelf, in verbinding met mezelf. 

We beginnen in januari 2019

  • Met een goed programma van een betrouwbaar bedrijf
  • Dat een maatschappelijk probleem: overgewicht oplost
  • Er is vraag naar en er is een oplossing voor in de vorm van natuurlijke produkten


Waarom is het interessant om nu te starten? 

  • Je valt – net als ik – binnen 21 dagen 4-10 kg af,  op een super verantwoorde manier
  • Je verliest geen spiermassa, dus er is geen jojo effect
  • Je hebt geen hongergevoel, je krijgt het niet koud
  • Je krijgt ondersteuning van een enthousiast en ervaringsdeskundig team
  • Je weet dat het werkt, zodra je zelf het programma zelf hebt ervaren


Het is mijn missie om in 2019 ervoor te zorgen dat 1000 ondernemers meedoen met de Gezondheidsreset 2.0,  een reset om over te gaan naar een gezonde leefstijl: zowel mentaal, als fysiek!

Wil je naast de Gezondheidsreset 2.0 je ook financieel gezond voelen? Doe dan mee met het Project 1000: de deuren van mijn kantoor in Rijswijk staan donderdagavond 3 januari om 19.00 uur voor je open. Daar gaan we beginnen met een team van ondernemers dat zich mentaal, fysiek en financieel gezond zal voelen, meteen vanaf begin 2019! Met mij als teamcoach om dat zelf waar te maken. 

Een nieuw leven voor jou binnen handbereik: doe je mee? Neem dan contact met me op en ik verstrek je graag meer vrijblijvende informatie, zodat je snel kunt beslissen of je meedoet met de Gezondheidsreset 2.0 en Project 1000.

Met verbindende groet, 
Jacqueline

Comment Section

0 reacties op “Geloof je in sprookjes of in actie?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jacqueline Moleman
Met een ruime internationale ervaring in Inkoop, Verkoop en Supply Chain binnen multinationals is mij het belang van Verbindend Zakendoen duidelijk geworden. Graag deel ik deze ervaringen online en persoonlijk als Business coach, Zakelijke krachtbron, Spreker en middels Trainingen en Masterclasses met jou als ondernemende vakspecialist. Op - zoals mijn klanten zeggen - eigen wijze: soms confronterend, altijd praktisch en effectief. Met mijn track record dat je vele keren meer verdient, dan het bedrag dat je in jezelf investeert. Kijk je het aan of ga je het aan?