arrow_drop_up arrow_drop_down

Spreker en Zakelijke Krachtbron

25 jaar

 Spreker

Volle zalen

1000+ personen

100%

Garantie op tevreden publiek

Op maat gemaakt

Wat is je ziet is wat je krijgt

Professionele achtergrond

Als directeur en ondernemer

Holistisch

Alle succesfactoren tellen mee

Referenties

Vraag me er gerust naar

Onconventioneel

Jij onderneemt op jouw manier

Genietwerken

Daar vertel ik je meer over! 

Verbindend Zakendoen

Krijg jouw Ja op elk verzoek

Kennis van zaken

Wat te doen als het tegenzit?

Gemoedsrust

Voor jouw beste leven in bedrijf 

Jacqueline Moleman als spreker

Ervaren en gedreven

Met haar ruim 25 jaar ervaring in Verkoop- en Inkoop directiefuncties in multinationals als Heineken, Grandvision en Johnson& Johnson, verbaasde Jacqueline zich over het aantal conflicten in samenwerkingsrelaties en de manier waarop de meeste verkoopgesprekken leidden tot een NEE.


 Jacqueline helpt je in no-time jouw commerciële vaardigheden zodanig te laten groeien dat je nieuwe uitdagingen vol vertrouwen aan kan gaan. Daarbij geeft ze je inspiratie voor verbindend zakendoen in je ondernemende leven. Haar enthousiasme en ervaringen gecombineerd met de Verbindend Zakendoen methode vormen een uitzonderlijke basis voor het onderhouden van relaties in het algemeen en verkoopgesprekken in het bijzonder. Ze weet dit boeiend te delen met haar publiek en levert je praktische en onverslaanbare inzichten over communicatie en verkoop. 


Verbindend zakendoen is niets anders dan het positief beïnvloeden van je gesprekspartners, zowel in persoonlijke als in zakelijke relaties. Je deelt van wie je bent met intentie tot klantgeluk en gemoedsrust als beloning. Het kan je veel opleveren, zowel in 'relatie-waarde' als in 'geld-waarde'. Je zorgt er namelijk voor dat mensen naar je toe komen op basis van wie je bent en je prettige manier van zakendoen. 


Momenteel bevinden haar woon-werkplekken zich in Zuid-Nederland en in Andalusië. Jacqueline geeft lezingen in het Nederlands, Engels en Duits, waar ook ter wereld.  

Buckle up! Wat mag je van mij verwachten?

Ruime expertise

Met ruim 25 jaren ervaring in in- en verkoop-directiefuncties heb ik natuurlijk veel verhalen te delen over hoe het wel en vooral ook niet werkt in de internationale commerciële wereld. Ik deel mijn ervaring graag met jouw publiek, tijdens events of seminars, in de vorm van een presentatie, een inspiratiesessie of een workshop.

Mijn visie

Iedere ondernemer heeft een missie, een passie, een waarom. Het is mijn doel om de impact van ondernemers te verhogen, met behoud van hun levenskwaliteit

Gedreven als ik ben, neem ik je publiek mee in de wereld van het verbindend zakendoen en hoe zij komen tot hun JA in elk gesprek. Hoe ze effectieve communicatie inzetten als vaardigheid om hun levens- en bedrijfsdoelen ook daadwerkelijk te realiseren. Hoe je daarbij tevens met minder gedoe, meer energie, meer vrije tijd en meer winst overhoudt.

Ik beloof jou en je publiek veel informatie uit de praktijk, stappenplannen waar je verder mee komt, verhalen over geweldige klantenervaringen en resultaten. 

Laat jou en je gasten door mij inspireren. 


Ben jij op zoek naar een dame die:

  • Het commerciële klappen van de zweep kent?

  • Als klant en als leverancier aan beide kanten van de tafel voor aansprekende bedrijven heeft onderhandeld?

  • Niet schrikt van deals boven de 100 miljoen Euro? 

  • Daarbij altijd het Verbindend Zakendoen hoog in het vaandel heeft gehouden?

  • Gemakkelijk in de huid kruipt van jouw medewerkers en van jouw klanten?

Ik vertel graag mijn tailormade verhaal aan jouw publiek!

Wat zegt het publiek? 

Jacqueline spreekt duidelijke taal, confronteert je met de feiten en heeft overal een unieke oplossing voor

Liza de Boer

Lizadeboer.nl

Jacqueline begrijpt haar publiek, deelt haar heldere visie en zorgt voor open en transparante communicatie

Boukje Canaan

Afscheidsmomenten.nl

Jacqueline verbindt de harde zakenwereld met pure warme menselijkheid. De mens staat bij haar centraal

Ineke van Berkum

nvvbc.nl

Tailor made

"Een presentatie van deze vakvrouw staat garant voor waardevolle inzichten! Niet alleen haar onderwerp: verbindend zakendoen, maar ook de verfrissende, duidelijke manier waarop ze haar ervaringen deelt, doen je beseffen dat jouw levens- en bedrijfsdoelen nu echt binnen handbereik liggen." 

Tijdens een intake kijken we samen naar wat jouw deelnemers aanspreekt, wat de relevante thema’s in jouw bedrijf of vereniging zijn en welke interactieve elementen daar bij passen.

Ook ervaren hoe je fijne klanten krijgt, houdt en ze meer bij je laat kopen?

Wacht dan niet langer!