Training Verbindend Zakendoen

De verkoopnonsens voorbij

Verbindend Zakendoen: 

Je klant daadwerkelijk begrijpen begint hier!

Verkopen? De ene leverancier was er beter in dan de ander. De één was sympathieker dan de ander. Ik onderhandelde voor mijn werkgevers over grote bedragen, waarbij het altijd ging om langdurige samenwerking. Niet altijd kreeg de meest sympathieke leverancier de opdracht. En hoe ga je daar dan mee om...? 

Communicatie in langdurige samenwerking tussen klant en leverancier of tussen samenwerkingspartners kreeg mijn warme belangstelling. Er was veel te winnen!

Ik volgde trainingen, seminars, las boeken en ik kwam erachter dat al mijn helden geleerd hadden hoe ze verbindend zakendoen, omdat ze een mentor hadden die ze trainde.  Die mentor kan ik nu zijn voor jou. Dertig jaar ervaring in marketing, verkoop en inkoop, beïnvloeden, overtuigen en verkoopscripts schrijven. Geen Amerikaanse grootdoenerij, of kennis die even uit Amerika is gehaald.  

Gewoon professionele ervaring van eigen bodem


Sinds ik heb geleerd om Verbindend Zaken te doen, heb ik me nooit meer zorgen gemaakt over mijn inkomen of over mijn pensioen. En dat werkt drie kanten op. Aan de marketing-kant komen de juiste klanten - ondernemende vakspecialisten - gemakkelijk naar me toe. Aan de inkoop-kant geeft ik nooit teveel uit. Aan de verkoop-kant realiseer ik van nature overeenkomsten met klanten waarmee ik graag werk. Kon ik me veroorloven in vrijheid te kiezen met wie ik werk, wanneer ik werk, waar ik werk en tegen welke investering. 


Is dat altijd zo geweest? Nee, natuurlijk niet:-). Ik heb ook overeenkomsten zien mislukken. Ik heb ook afscheid moeten nemen van klanten die ik niet (meer) kon helpen, hoe goed ik m'n best ook deed. Maar alles heb ik beschouwd als een leerervaring. Een leerervaring en een veerkracht die ik graag aan je doorgeef. Want het hoeft inmiddels niet meer heel erg slecht met je te gaan, voordat je me inschakelt: Ik heb het bijzonder laagdrempelig voor je gemaakt, omdat ik niet meer uitsluitend ' the happy few' van dienst wil zijn. 

 “Verkoop is een aangeleerde vaardigheid”

Sinds ik het Verbindend Zakendoen heb ontdekt, heb ik veel verkocht en voor elkaar gekregen. Nog veel belangrijker: ik heb mijn vaardigheden kunnen doorgeven aan vele ondernemende vakspecialisten. Nu is het jouw beurt. Dit is jouw kans op toegang tot het meest krachtige Verbindend Zakendoen Systeem ter wereld.

Stel je voor dat je mijn Verbindend Zakendoen Systeem in je gereedschapskist of je handtas hebt voor de rest van je leven. 

Denk aan alle stress die je dan niet meer hebt. 

Denk aan het bedrag dat je maandelijks verdient, gedurende de rest van je loopbaan. 

'Maar Jacqueline, wat als ik niet houd van verkopen?'

Juist als je niet houdt van verkopen, is dit programma perfect voor jou. Je ontdekt hoe verkopen hetzelfde is als ' een dienst verlenen' en hoe je verkoopt vanuit eerlijkheid, integriteit en compassie.


Het is mijn stellige overtuiging dat je geen trucjes hoeft te leren om te verkopen. Verbindend Zakendoen gaat over het begrip voor klantgeluk. Wat maakt jouw klant gelukkig? 

Als je daar achter komt en het jouw klant gewoon geeft, ben je klaar voor Verbindend Zakendoen. 


Met dit programma train ik je stap-voor-stap hoe je NU meer verkoopt. 

Er zijn twee zichtbare verkoop-problemen bij ondernemers: 

1. De ondernemer die onzeker is en daardoor het verkopen te spannend vindt.

2. De ondernemer die volledig overtuigd is van zichzelf en vindt dat zijn klanten maar gewoon moeten kopen. 

Beide benaderingen werken niet echt, want de intentie tot klantgeluk ontbreekt. 


Ik heb er mijn hele leven over gedaan om het systeem van Verbindend Zakendoen te perfectioneren.  

Zodat het simpel, eenvoudig, moeiteloos en... laagdrempelig voor je wordt. 

Wat zou het je waard zijn, een Verbindend Zakendoen Systeem waarmee je meer vrije tijd, meer energie en meer winst genereert, elke dag voor de rest van je leven?

Verbindend Zakendoen

HET PROGRAMMA GEEFT JE DE VOLGENDE RESULTATEN


 • Bouw een krachtige relatie met wie dan ook

 • Breng geweldige verkoop-presentaties

 • Ga met zelfvertrouwen en gemak om met bezwaren

 • Ontwikkel de overtuiging van een expert in verbindend zakendoen

 • Herprogrammeer je onderbewuste voor succes

 • Maak zoveel afspraken als je wilt

 • Genereer een oneindig aantal doorverwijzingen

 • Genereer een kwaliteits-doorverwijzing in jouw doelmarkt

 • Word kampioen opvolgen

 • Word een expert in het afsluiten van overeenkomsten

 • Zorg ervoor dat klanten nu bij je kopen

 • En nog veel, veel meer.

Van een conversie van 1 op 7 naar vrijwel 1 op 1. Reizigers weten ons goed te vinden en we draaien op volle toeren. Gaaf!

Miriam Kok

Kingfisher tours

We kennen Jacqueline als iemand die aanzet tot intrinsieke actie en hebben vertrouwen in haar kennis en kunde op verkoopgebied!

Erik en Nick 

Partners in veerkracht

CATREAL.COM

Als coach & trainer straalde ik al zelfvertrouwen uit. 

Voortaan kan ik ook in elk verkoopgesprek volledig mezelf zijn.

Ingrid Everaerts

Lisarn

Het programma bestaat uit 12 modules, die je in 12 weken integreert in jouw persoonlijke aanpak

Module 1 - 3 

In deze driedelige serie geef ik alvast een voorproefje van de online training. Zie jij verkoop nog steeds als armworstelen? Heb je geen idee hoe je het verkoopproces daadwerkelijk verloopt? Sta je te popelen om dit 'gewoon'  op een rijtje te zetten voor jezelf? Dan is dit een inkopper en een no-brainer.

Module 4-12

Het hele verkoopproces uitgelegd. Van begin tot eind. Met alle mogelijke obstakels die je kan tegenkomen. Met technieken voor het genereren van leads, doorverwijzingen en het afsluiten van overeenkomsten.  Weerstand en bezwaren verdwijnen als sneeuw voor de zon. Onderscheid je met Verbindend Zakendoen van ' gewone'  ondernemende vakspecialisten. 

Waar is het programma voor? 

Verbindend Zakendoen is geschikt voor ondernemende vakspecialisten die meer succesvol willen verkopen, beïnvloeden en overtuigen, zoals bijvoorbeeld:

 • Makelaars, Verzekeringsagenten, Autoverkopers, Reisagenten, Vakfotografen, Consultants.
 • Telefonische verkopers, Freelance Professionals, Netwerkmarketeers, Technische verkopers.
 • Sprekers, Boekhouders, Belastingadviseurs, Online verkopers.
 • Kortom: Iedere ondernemende vakspecialist die - echt - Verbindend Zaken wil doen.

Krijg nu direct toegang ... en ontvang mijn blueprint

Je bent tot zover gekomen. Je krijgt van mij een niet-goed-geld-terug-garantie op alle online trainingen, op elk moment. Toegang tot de Community met nog veel meer manieren om Verbindend Zaken te doen! Maar dan laat je wel de beslis-nu-bonus lopen.


Beslis-Nu-Bonus!

Mijn Blueprint t.w.v. van € 250,--, waarin ik je laat zien welke Verbindend Zakendoen stappen je neemt 

op het pad naar een omzet van 7 cijfers+. 

Inclusief als je nu instapt.   

Nog meer klantgeluk...

Ik hervond het vertrouwen in mezelf en heb veel meer rust in verkoopgesprekken. Nieuwe afspraken maken en opvolgen gaan prima!  

Liza de Boer

Lizadeboer.nl

Deel jij hier binnenkort ter inspiratie jouw ervaringen met het Verbindend Zakendoen en laat je ons weten wat het je bracht?  

Ondernemende vakspecialist

Juist in onze branche is het tot stand brengen van de verbinding enorm belangrijk om zakelijk en persoonlijk af te stemmen.

Boukje Canaan Afscheidsmomenten.nl