Page content

Verbindend zakendoen

Graag neem ik je mee in de wereld van het verbindend zakendoen. Dat is belangrijk om jouw missie, jouw ambitie uit te rollen. Met mijn wind onder je vleugels, waarbij ik je met mijn Verbindend Zakendoen- methode bijsta, zodat jij komt tot jouw JA in elk gesprek.

Steeds meer intelligente ondernemers kiezen ervoor hun bijdrage aan de wereld te realiseren. Toch hebben ook zij de zakelijke kant te ‘bemannen’ en lopen ze het risico zichzelf daarbij kwijt te raken. Het ging toch om groei? Het ging toch om geld? Het ‘benodigde geld om als bedrijf te groeien’ kost hen teveel tijd en energie, waardoor hun verbinding met anderen en met hun ‘drive’ of ‘passie’ steeds meer naar de achtergrond raakt.

Exceed Expectations is ontstaan uit mijn sterke behoefte mijn zakelijke ervaring als krachtbron in te zetten voor jou als ondernemer met een missie. Om jou met jouw ambitie te helpen om jouw bedrijf te laten floreren. Jou zakelijk bij te staan om jouw verschil te maken en gelijktijdig je relaties, je tijd, je energie en je inkomen te optimaliseren.

Eerder gold: een bedrijf moet altijd groeien. Voor de nieuwe economie geldt: people and planet before profit. Mission before money. Ik deel geheimen en ervaringen die je niet in de boeken vindt. Vanaf nu kunnen jij en je team verbindend zakendoen en gaan genieten van persoonsgerichte onderhandelingen en mooie verkoopresultaten.

Want bewuste ondernemers hebben de kracht om deze wereld te transformeren. Verbindend Zakendoen helpt je daarbij. Ben jij een ondernemer en wil jij beter voor jezelf en je dromen durven opkomen in je bedrijf en in je leven? Ligt jouw winst in het daadwerkelijk maken van een maatschappelijk verschil in de wereld? Wil je daarbij ook jouw relaties, je energie en je tijdsbesteding in balans houden? Lekker Genietwerken?

Mijn missie is:

Het verhogen van jouw betekenis als ondernemer, met behoud van je levenskwaliteit. Ik stel jou en je salesteam graag in staat het verschil te maken.

Óp jouw betekenis!

Jacqueline

Samen aan de slag of een Win-win verbindend gesprek boeken?

Vul het contactformulier in.