Wie kom je daar tegen?

Het Win-wincafé organiseer ik samen met Hans Pronk, mijn levenspartner en samenwerkingspartner. Levenskunstenaar en CEO-Fluisteraar.

Tijdens onze sessies geven we je, elk in ons vakgebied, een leerervaring die je gelijk kunt omzetten in een Win voor jou. Verder is er natuurlijk voldoende tijd om ervaringen uit te wisselen. We werken in een kleine setting en... het win-wincafé is laagdrempelig (we vragen een bijdrage van 25 euro voor een hapje, drankje en de locatie).

Onze gasten zijn ondernemende vakspecialisten zoals jij, met vragen die je gewoon kunt stellen, zonder dat je al meteen moet overwegen of je wel of niet verder wilt met Hans of mij als Executive business coach. Bijvoorbeeld als je meer wilt weten over mijn Verbindend zakendoen-methode.


Hans en ik vinden het fijn om je te leren kennen en onze kennis en ervaring met je te delen, vooral als je het daarna doorvertelt aan je vrienden. In deze wereld van online 'geweld' is het nog steeds de verbinding die het 'm doet. Mensen doen zaken met mensen.

Wanneer en waar?

Elke eerste vrijdag van de maand, van 15.00 - 18.00 uur

Kantoor TGW Consultants BV

Volmerlaan 20

2288 GD Rijswijk

Parkeren is gratis, hier vind je de routebeschrijving.

Waarom?

Misschien is het je al opgevallen: ik werk bij voorkeur met intelligente, professionele, ondernemende vakspecialisten met een missie. Mensen die vooruit willen in dit leven. Die niet bang zijn om af en toe hulp in te schakelen. Mensen die gaan vliegen met de kennis en ervaring die ik met ze deel.

Welke vragen kan ik stellen?

Hoewel het marketing-technisch ongehoord is om dit te zeggen... je kunt me vragen stellen over elk obstakel dat je tegenkomt in je 'leven in bedrijf'. Geen enkele vraag is vreemd. Ik deel graag mijn professionele ervaring met je. Die laat zich - gelukkig - niet zo gemakkelijk in een hokje stoppen. Jij toch ook niet?

Staat jouw vraag in het onderstaande rijtje?

Voel je van harte welkom, zodat je na ons Win-wincafé in ieder geval met een goed gevoel verder kunt.

Zij gingen je voor

Op vrijdag 4 maart bezocht ik het Win-wincafé. In een ontspannen setting met nog enkele andere bezoekers gingen we onder de leiding van Jacqueline en Hans op zoek naar onze WIN. Door hun professionele aanpak en resultaatgerichte methode dringen zij snel door tot de kern en kom je na drie uur het café uit met een flip-over vol goede tips, én de motivatie om minimaal één van deze tips concreet op te pakken - in mijn geval weer te gaan sporten. Ik kan een bezoek aan het Win-wincafé daarom van harte aanbevelen!

Erik van der Zee | Senior Geo-IT Consultant

Wat een bijzondere bijeenkomst! In een mooie locatie kwamen wij met andere collegae in een veilige ontspannen sfeer bij elkaar. We gingen doelmatig en resultaat-gericht aan de slag en keken naar ons eigen win-model. Ik ging naar huis met een flip-over met goede tips. Een aanrader!

Yvonne Grunuveld | Coaching en Mediation |www.yvonnegrunuveld.nl

Ik was te gast bij het Win-wincafe van maart en vond het erg leuk. Je gaat naar huis met een goed gevoel en een persoonlijke boodschap, letterlijk in je hand, die je samen met de aanwezigen zelf hebt verwoord. Als je in de gelegenheid bent, meld je aan!

Annelies van Woudenberg | Communicatie-advies en Projectmanagement | http://carpetofthesun.nl/

Meld je aan en vul het formulier in